Kauden päätöskokous ke 15.6.2022, tervetuloa!

Lahden Rotaryklubin kauden päätöskokous järjestetään keskiviikkona 15.6. klo 18.00.
Kokouksessa käätyjen vaihto Mari Kupariselta Kimmo Kilpiselle. Tämä tilaisuus korvaa pe 17.6. viikkokokouksemme.
Lahden alueen kaikkien kahdeksan (8) Rotaryklubin yhteinen käätyjen vaihto keskiviikkona 15. kesäkuuta 2022 klo 18:00 Bar & Restaurant Kommodorissa, Myllysaaressa Lahdessa.
Vesijärven aaltojen liplatus veneiden kylkiin, kävelysillan tervaisa tuoksu ja puiden havina toivottavat sinut seuralaisinesi tervetulleeksi Myllysaareen klo 18.00. Ravintola Kommodorissa vietämme kesäisen juhlavan yhteisen päivällishetken, joka huipentuu apulaiskuvernöörin ja presidenttien käätyjen vaihtoon, sekä klubikohtaisiin palkitsemisiin.
Kaikki rotarit seuralaisineen ovat tervetulleita. Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 31.5.2022 osoitteella jpkeranenjp@gmail.com tai puhelimella 041 544 4571. Samalla voit kertoa mahdollisista ruokarajoituksista.
Pukeutumiskoodilla ei näin kesäisenä päivänä tarvitse stressata. Pukeudu kesäisen siististi, juuri niin kuin sinusta hyvältä ja sopivan arvokkaalta tuntuu. PHF-mitaleja tai -merkkejä on nyt mahdollisuus pitää esillä.
Lämpimästi tervetuloa!