Lahden Rotaryklubin viikkokokous pe 24.2.2023 klo 11.45 – 13.00

Hyvät Rotarysiskot ja -veljet,

Seuraavassa kokouksessamme uppoudumme teekkarien maailmaan. Aalto-yliopiston Ylioppilaskunnan Teekkarijaoston puheenjohtaja Juuso Määttä luo katsauksen teekkareiden 150-vuotiaaseen historiaan. Tule kuulolle niin tiedät, mistä teekkarit on tehty.

Ja tietysti ennen esitystä syömme maittavan lounaan yhdessä hyvien ystävien seurassa.

Samalla muistutan lähestyvästä Vapun etkoista klubilaisille ja aveceille Seurahuoneen Tiirismaa- kabinetissa. Tilaisuus järjestetään pe 28.4. klo 17-22.00. Illan aikana nautimme mm. laadukkaasta päivällisestä, hyvästä seurasta  ja Canto Academica – teekkarilauluyhtyeen musiikista ja seurasta. Laita tässä vaiheessa itsellesi ja mahdolliselle avecillesi kalenterivaraus. Varsinainen tapahtuman kutsu tullaan lähettämään vielä erikseen tarkemmilla tiedoilla lähempänä ajankohtaa.

Ystävällisesti,

Pressanne Kimmo

Ps. Pe 3.3. ei ole kokousta, koska on hiihtolomaviikko